Ο Δεκέμβριος θα κρίνει πολλά

Ο Δεκέμβριος θα κρίνει πολλά

Μια χρονιά που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για το ΑΠΟΕΛ. Σε όλους τους τομείς. Και αγωνιστικά αφού η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και οικονομικά με όλα τα γνωστά που έχουν συμβεί το τελευταίο 6μηνο ξεκινώντας από τον Ιούνιο. 

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Το αγωνιστικό κομμάτι, τους τελευταίους μήνες έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με την ομάδα να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στο οικονομικό κομμάτι, υπάρχουν κάποια θέματα που η διοίκηση έβρισκε μέχρι στιγμής τον τρόπο να τα αντιμετωπίσει. 

Ο Δεκέμβριος όμως αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Και αυτό γιατί θα καλεστεί να βρει ένα σημαντικό ποσό για να πληρωθεί το μισθολόγιο και ταυτόχρονα οικονομικές εκκρεμότητες. Είναι ένα σύνολο που αγγίζει το €1,000,000. Απο εκεί πέρα θα πρέπει στο τέλος του μήνα, να βρεθεί ακόμα ένα ποσό που φθάνει το μισό εκατομμύριο και που αφορά στην άρση του εμπάργκο, αφού υπάρχει πρόθεση για μεταγραφική ενίσχυση.

ΣΧΟΛΙΟ για ΑΠΟΕΛ/"Θα είναι σημαντική η αντίδραση"

 

kerkida.net team