Ο Μάριος Βατυλιώτης αναλύει... τον Μικ ΜαΚάρθι/"Είναι μια καλή επιλογή"

Close
Ο Μάριος Βατυλιώτης αναλύει... τον Μικ ΜαΚάρθι/"Είναι μια καλή επιλογή"

Στο κεντρικό δελτίο του DIGITAL ΤV μίλησε o εκ των συνεργατών της εκπομπής SUPER MONDAY, Μάριος Βατυλιώτης, o οποίος είναι άριστος γνώστης του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Μάριος ανέλυσε το προφίλ του Ιρλανδού προπονητή Μικ ΜαΚάρθι, ο οποίος είναι προ των πυλών για να καθίσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. 

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές! 

''Πρόκειται για πολύπειρο, γνωστό, ιδιόρρυθμο πολλές φορές και δυναμικό στη γραμμή. Είχε ένα δικό του κομμάτι όταν τον γνωρίσαμε περισσότερο από τη Premier League. Θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή με το τι έχει δώσει στο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής ως προπονητής ο Μικ ΜαΚάρθι. Είναι Ιρλανδός, γνωστός για τον τρόπο που λειτούργησε κυρίως εκείνη την εποχή με την Γουλβς, τα έξι χρόνια της καλής παρουσίας του στον πάγκο, που άδικα νομίζω είχε φύγει και κατακριθεί. Δεν ήταν η Γουλβς που βλέπουμε σήμερα με την ενίσχυση σε υλικό. Δούλεψε με πολύ πιο χαμηλό μπάτζετ τότε και πέτυχε πολλά πράγματα. Είχε αρκετές αψιμαχίες στις γραμμές με άλλους προπονητές. Είναι το δικό του στιλ. Είναι... ακαλούπωτος, δεν μπαίνει σε πλαίσια.

-Δουλεύει με το δικό του τρόπο. Αμυντικός ως ποδοσφαιριστής δίνει βάση στην αμυντική λειτουργία μιας ομάδας.

-Δυναμικές οι ομάδες που προπονούσε. Χαρακτηριστική ήταν η πρόκριση της Εθνικής Ιρλανδίας το 2002 και η κόντρα που είχε με το Ρόι Κιν. Ο Ιρλανδός που τότε ήταν μεγάλο όνομα, δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Κορέα-Ιαπωνία που ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

-Θέλει χρόνο για να δουλέψει, να δημιουργήσει το δικό του κλίμα και ρόστερ για να πετύχει αυτά που θέλουν σήμερα στο ΑΠΟΕΛ.  

enter " "