Ο Μπόι για την ΒΟΜΒΑ, την επίσκεψη οπαδών και τους... προπονητές

Close
Ο Μπόι για την ΒΟΜΒΑ, την επίσκεψη οπαδών και τους... προπονητές

Ολλανδική ιστοσελίδα αναφέρεται στο περιστατικό με την... έκρηξη στο αυτοκίνητο του ΡΕΦ Αντρέα Κωνσταντίνου. Η rtlnieuws.nl μίλησε με τον Μπόι Βάτερμαν ο οποίος αναφέρθηκε και για την κατάσταση στην ομάδα.

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

"Αν ζείτε εδώ, ξέρετε πώς τα πράγματα λειτουργούν μερικές φορές. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο... υπήρχε μόνο υλική ζημιά, προσπάθησαν μόνο να τον φοβίσουν. Καταλαβαίνω τις έντονες αντιδράσεις από το εξωτερικό στο γεγονός".

Ο κίπερ των πρωταθλητών αναφέρεται για την ομάδα και το γεγονός πως άλλαξε αρκετούς προπονητές.

"Είχαμε τέσσερις διαφορετικούς προπονητές αυτή τη σεζόν, σε αυτή την ομάδα υπάρχει πάντα ανήσυχη κατάσταση ... Υπάρχει μια τεράστια πίεση στο AΠΟΕΛ από έξω ...Δεν θα διαβάσω εφημερίδες ή ιστοσελίδες, θα ήθελα να προτείνω το ίδιο στο συμβούλιο, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν..."

"Το ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό στην Κύπρο απ 'ό, τι στην Ολλανδία. Έχω βιώσει επίσκεψη θυμωμένων οπαδών μας στα αποδυτήρια, κάτι που είναι αδιανόητο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς, δεν μιλώ τη γλώσσα και δεν άκουσα τι είπαν"

"Η σύμβαση μου λήγει και πάλι φέτος, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα αφήσω τα πάντα να έρθουν στο δρόμο μου".

"Δεν θέλω να βιαστούμε, η γυναίκα και ο γιος μου έχουν καλή τύχη εδώ, πηγαίνει στο σχολείο εδώ, αυτό είναι το σπίτι του και αυτό παίζει ρόλο στις αποφάσεις για το μέλλον".

σδσδ