Ο Νικ... #copypaste με τον πατέρα του! (φώτο)

Close
Ο Νικ... #copypaste με τον πατέρα του! (φώτο)

Ο Νικόλας Ιωάννου αναμφίβολα έχει πολλές ομοιότητες με τον πατέρα του Δημήτρη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε χαρακτηριστικά της εμφάνισής τους, αλλά σε κοινά σημεία που αφορούν την προσωπικότητα τους, τις κινήσεις τους και τις αντιδράσεις τους.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Δυναμικός χαρακτήρας ο μεγάλος "Σκούλλος", δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει αυτό το στοιχείο και ο νεαρός Νικ. 

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον άσο του ΑΠΟΕΛ να ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το πάθος του, η μαχητικότητα του, το αίσθημα πως θα δώσει και την ψυχή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι σαν αυτό που ενέπνεε και ο μπαμπάς του όταν αγωνιζόταν. 

ddd

Οι ομοιότητες βέβαια είναι και στην εξωτερική εμφάνιση...

"#fatherson #spotthediference #clone #copypaste" γράφει η μητέρα του Νικ, Μαρία, στην φωτογραφία στην οποία ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έχει ακριβώς την ίδια έκφραση με τον πατέρα του!

Ο Νικόλας σήμερα ίσως διανύει την πιο φορμαρισμένη του περίοδο. Εξαιρετικές παρουσίες με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, πολύ καλά παιχνίδια με την Εθνική Κύπρου και δείχνει πως δεν είναι απλά ένα άξιος διάδοχος αλλά πως μπορεί να ξεπεράσει τον πατέρα του και να κάνει ακόμα σπουδαιότερη καριέρα.

Φυτούλα Μωυσέως