Μας άφησε αποσβολωμένους ο Νικόλας Ιωάννου… Τρομερή εμφάνιση χθες βράδυ κόντρα στο Καζακστάν. Στα 23 του χρόνια, είναι 100% πανέτοιμος για μεγάλα πράγματα.
Τα δύο καταπληκτικά σλάλομ του διεθνή άσου του ΑΠΟΕΛ ήταν όλα τα λεφτά. Το πρώτο … σλάλομ εξαργυρώθηκε με το γκολ του Πιέρου. Αν ο Παπουλής ήταν εύστοχος στο 89΄ μετά τη φανταστική ενέργεια του Νικόλα, θα ήταν ό,τι καλύτερο.
Προσέξτε: Στο 89΄ πήρε… παραμάζωμα το μισό Καζακστάν. Τους… χόρεψε πεντοζάλη! Μετά από 89 ανταγωνιστικά λεπτά παρακαλώ, διέσχισε σχεδόν το μισό γήπεδο ύστερα από αλλεπάλληλες ντρίμπλες.
Τι δείχνει αυτό; Παίκτης με δυνατά πνευμόνια, εξαιρετική φυσική κατάσταση, ταχύτητα και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Τι άλλο… πακέτο μπορεί να έχει ένας αμυντικός;
Αν αυτή η επέλαση γινόταν στο 9΄, θα κάναμε κάπως διαφορετική κουβέντα. Θα είχε φρέσκα πόδια και θα ήταν ασφαλώς πιο εύκολο να το πετύχει.
Εάν και εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ο Νικόλας Ιωάννου, δεν θα αργήσει η μέρα που θα… πετάξει μακριά από την Κύπρο, με το ΑΠΟΕΛ να βάζει στο ταμείο του μερικά εκατομμύρια ευρώ.
