Απόρθητο φρούριο μοιάζει φέτος για το ΑΠΟΕΛ, το ΓΣΠ. Χθες πέτυχε την 12η του νίκη (έχει και 2 ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια) και παραμένει ως η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος.
Το γήπεδο της πρωτεύουσας μπορεί λοιπόν να αποδειχθεί κομβικό σημείο για την κατάληξη του τίτλου. Βεβαίως σημαντικό έως καθοριστικό ρόλο για αυτό το στοιχείο παίζει και ο κόσμος της ομάδας.
ΑΠΟΕΛ: "Οι γεμάτες κερκίδες είναι το πιο ισχυρό μας όπλο"
Η αλήθεια είναι ότι παρά το ότι είναι ένα γήπεδο 22,000 θεατών, οι ΑΠΟΕΛίστες το «γεμίζουν» και βάζουν μεγάλη πίεση στους αντιπάλους. Και είναι γεγονός ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες που δεν αγωνίζονται στο ΓΣΠ, θα πρέπει να υποστούν αυτή την πίεση και μέχρι στιγμής από τις ομάδες της πρώτης εξάδας μόνο η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει χωρίς να ηττηθεί.

