Ο Ντάλσιο αποκτήθηκε από το ΑΠΟΕΛ χωρίς πολύ... θόρυβο και στο ξεκίνημα της παρουσίας του, αρκετοί τον υποτίμησαν και του έκαναν πολύ έντονη κριτική. Ωστόσο η διαχρονική στήριξη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και η σκληρή δουλειά του ίδιου, τον έχουν αναδείξει σε μια εξαιρετικά σημαντική μονάδα για την ομάδα του.
Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς σχολίασε σχετικά ψες στο Super Monday, μετά από ερώτηση ότι δεν αποκτήθηκε ως μεγάλο όνομα και ότι ως μεταγραφή, υποτιμήθηκε από κάποιους:
"Ο Ντάλσιο με την παρουσία του στο γήπεδο, τα γυρίζει όλα με το μέρος του. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό, όταν ένας παίκτης δεν κερδίζει στα ΜΜΕ αλλά τα κερδίζει όλα μέσα στο γήπεδο. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας παίκτης. Πραγματικά μου αρέσουν τέτοιοι παίκτες που είναι χαμηλών τόνων - πέστε το όπως θέλετε - και τα λέει όλα στο γήπεδο".
-"Έτσι έκανες και εσύ όταν ήσουν ποδοσφαιριστής" σχολίασε ο Θωμάς Φραντζής...
"Μου άρεσε αυτό και προσπαθούσα να το κάνω, ναι".
ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ
