Ο πάγκος κάνει καλό

Ο πάγκος κάνει καλό

Το ελεγχόμενο rotation έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη και παρά το ότι ακούστηκαν απόψεις του στυλ ότι ο Γκαρσία άλλαξε πρόσωπα εξ´ανάγκης, αυτό δεν ισχύει. 

Ο Τομάς έμεινε έξω γιατί είχε περίοδο κάμψης. Και έτσι και αλλιώς επιβεβαιώνεται ότι τον κράτησε επίτηδες με τον Άρη στον πάγκο αφού έτσι και αλλιώς, θα εκτίσει τιμωρία με την Κράσαβα. Ο Διαμαντάκος επίσης έμεινε εκτός γιατί δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στο 4-4-2 του Παπαδόπουλος. 

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Το πιο σημαντικό όμως σε αυτή την διαδικασία της αλλαγής προσώπων στην ενδεκάδα είναι ότι όταν οι δύο αυτοί παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγές, βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό, να αλλάξει μια εικόνα που ήταν κακή από το 45 και έως το 65. 

Ο πάγκος τους έκανε καλό. Και το είχαμε σημειώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Όταν ένας ποδοσφαιριστής νιώθει σίγουρος για ενδεκάδα, δεν είναι καλός οδηγός. Ο Γκαρσία αρχίζει να ελίσσεται και σε αυτό το κομμάτι προς όφελος του ίδιου και της ομάδας του.

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Άγγελο Ευθυμίου:

kerkida.net team