Ο Σωφρόνης παρουσίασε "κυριαρχικό ΑΠΟΕΛ," τα γκολ-νίκες θα έρθουν όταν "ηρεμήσει" το μυαλό!

Close
Ο Σωφρόνης παρουσίασε "κυριαρχικό ΑΠΟΕΛ," τα γκολ-νίκες θα έρθουν όταν "ηρεμήσει" το μυαλό!

Μπορεί να αφήσει κάποιο ευχαριστημένο η απόδοση όταν αυτή δεν συνδυαστεί με το ιδανικό αποτέλεσμα; Ειδικότερα στην Κύπρο και δη στον ΑΠΟΕΛ σε καμία περίπτωση.

Ο κόσμος του είναι τόσο απαιτητικός (και καλά κάνει) που ακόμη και στις επιτυχίες υπήρξαν στιγμές γκρίνιας. Στην προκειμένη περίπτωση ο ΑΠΟΕΛίστας έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση, την όρεξη, την επιθετικότητα που έβγαλε η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Το χειροκρότημα στο τέλος από τον κόσμο είναι η καλύτερη απόδειξη.

φγδφγδφγδφγ

Όπως αναφέραμε και σε πρωινό μας ρεπορτάζ οι πλείστοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να αισιοδοξούν για την πρόοδο της ομάδας τους. Είναι αλήθεια πως το ξεκίνημα της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όσον αφορά την απόδοση ήταν ενθαρρυντικό. Βέβαια το αποτέλεσμα έγραψε 0-1 και οι "γαλαζοκίτρινοι" έμειναν στο μηδέν. Οι πολλές τελικές δεν έγιναν γκολ και μοιραία ήρθε η ήττα. Ήταν κάτι που τόνισε και ο Σωφρόνης στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα. "Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό" ήταν το ζουμί... των δηλώσεων του. 

Για να έρθουν τα γκολ και ακολούθως οι πρώτες επιτυχίες θα πρέπει το μυαλό των ποδοσφαιριστών να καθαρίσει. Να αποσυμπιεστούν και να ηρεμήσουν έτσι ώστε να κάνουν πιο εύκολη την ζωή τους. Είναι οφθαλμοφανές πως μετά και τις τελευταίες μεταγραφές η ποιότητα στον "Αρχάγγελο" είναι αρκετά μεγάλη. Η παρουσία των Νατέλ, Σόουζα και Μάγκλιτσα έχει ανεβάσει το επίπεδο αλλά δυστυχώς για τον οργανισμό ΑΠΟΕΛ η αυτοπεποίθηση στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών είναι χαμηλή.

Θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να απαλλαχθούν οι ποδοσφαιριστές από το μεγάλο βαρίδι της πίεσης. Δεν είναι εύκολο και σίγουρα από αυτούς εξαρτάται να αποτινάξουν από τα πόδια τους την πίεση και από το μυαλό την έλλειψη συγκέντρωσης-άγχος. Βρισκόμαστε ακόμη στην 2η αγωνιστική άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος για βεβιασμένες κινήσεις. Όλα διορθώνονται όπως θα διορθωθεί ακόμη περισσότερο και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

*Τα πρώτα λεπτά στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ θύμισε... ομάδα Σωφρόνη Αυγουστή δηλαδή μια κυριαρχική ομάδα, αν αυτό το διάστημα μεγαλώσει, ο κόσμος θα πολλαπλασιαστεί στο ΓΣΠ.

φγδφγδγδφ

Αντώνης Κωνσταντινίδης