Ο Τάκης Αντωνίου στο Super Monday για το "Χ" με ΑΕΛ και την προοπτική του ΑΠΟΕΛ

Ο Τάκης Αντωνίου στο Super Monday για το "Χ" με ΑΕΛ και την προοπτική του ΑΠΟΕΛ

Ο Τάκης Αντωνίου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή Super Monday. O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής καταθέτει τις δικές του απόψεις για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ, την πορεία μέχρι σήμερα και την προοπτική των γαλαζοκίτρινων...

Οι τοποθετήσεις του

"Ήμουν στο γήπεδο και ένιωσα και εγώ μια απογοήτευση. Η ομάδα κυρίως στο α' μέρος δεν είχε καθόλου ρυθμό και ένταση. Οι παίκτες δεν έπαιζαν με αυτοπεποίθηση, είχαν ανασφάλεια και πολλές φορές έπαιζαν με μακρινές μπαλιές γιατί δεν είχαν βοήθειες".

"Εκτός της φάσης με τον Δώνη, δυσκολεύομαι να θυμηθώ άλλη φάση που το ΑΠΟΕΛ έγινε επικίνδυνο στο α' μέρος, απέναντι σε μια ΑΕΛ που είχε στο μυαλό της κυρίως να σταματήσει τον αντίπαλο. Στο β' μέρος άλλαξε κάπως η εικόνα".

"Εγώ μέσα στο γήπεδο αισθάνθηκα ότι στους παίκτες υπήρχε μια εντύπωση ότι... θα κερδίσουμε την ΑΕΛ. Ίσως δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι να δώσουν μια μεγάλη μάχη, αιφνιδιάστηκαν από το πόσο οργανωμένος ήταν ο αντίπαλος".

"Η ΑΕΛ έπαιξε με αυπεποίθηση στον τρόπο που αμυνόταν και αυτό ίσως επηρέασε το ΑΠΟΕΛ".

"Ο Κβιλιτάια ήταν απομονωμένος μπροστά, δεν είχε βοήθεια από τους ακραίους επιθετικούς".

"Πιστεύω ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχει καλούς παίκτες. Το γεγονός ότι είχε κάποιες απουσίες μέχρι τώρα, επηρέασε. Όταν ο Κβιλιτάια κερδίσει χρόνο, όταν Σαρφό-Μάγκλιτσα είναι διαθέσιμοι τότε θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα".

"Δεν έχει το εύκολο γκολ γιατί ο Δώνης τώρα μπαίνει στην ομάδα, ο Μπλουμ πρόσφατα ήρθε, ο Κβιλιτάια δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση ακόμα, όπως και ο Μάγκλιτσα".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

τρητρητρηρτη