"Όσοι πήραν την απόφαση θα κριθούν στην συνέχεια" (Σχόλια για Σωφρόνη, Πούρσα)

"Όσοι πήραν την απόφαση θα κριθούν στην συνέχεια" (Σχόλια για Σωφρόνη, Πούρσα)

Ο Πάνος Λάρκος φιλοξένησε το απόγευμα στην πρεμιέρα της εκπομπής "Στην Κερκίδα", τον Τάκη Αντωνίου. Ο παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του προπονητή.

* Σε νέα ώρα προβολής πλέον η εκπομπή του Digital, καθημερινά στις 15:00.

-Αν ήταν πρόωρη η λύση της συνεργασίας με Σάββα Πουρσαϊτίδη: "Το γεγονός ότι φεύγει ο Πουρσαϊτίδης δεν σημαίνει ότι έπαψε να είναι ένας καλός προπονητής. Πιστεύω ότι είναι ένας καλός προπονητής. Και τον καιρό που έπαιζε ποδόσφαιρο ήταν ένας πολύ εγκεφαλικός παίκτης και ξεχώριζε γι' αυτό. Έδειξε ότι είναι καλός προπονητής. Τώρα, όταν χάσεις με 4-0 και είσαι στο ΑΠΟΕΛ, πάντα κινδυνεύει η θέση σου. Ο κόσμος δυσκολεύεται να δεχθεί μια τέτοια ήττα. Στάθηκε άτυχος ο Σάββας, ήταν και ανέτοιμη η ομάδα και στον πρώτο αγώνα δέχθηκε αυτή την πολύ μεγάλη ήττα. Όσοι πήραν την απόφαση θα κριθούν στην συνέχεια με βάση τα αποτελέσματα. Από τη στιγμή που τελείωσε, δεν ωφελεί να σχολιάζω εγώ αν έπρεπε να φύγει ή να μείνει. Σημασία έχει τώρα, ο προπονητής που θα έρθει να παρουσιάσει γρήγορα μια δυνατή ομάδα, έτοιμη να παίρνει αποτελέσματα".

-Για το ιδανικό προφίλ προπονητή που χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ: "Εγώ δεν πιστεύω πολύ σε αυτά που λένε ότι ένας προπονητης δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού. Ο Γιοβάνοβιτς πήρε πρώτη φορά πρωτάθλημα στην Κύπρο. Το ίδιο ο Κετσπάγια, ο αείμνηστος Μιτόσεβιτς και ο Σαβέφσκι παλαιότερα. Δεν είναι κριτήριο αν έχει εμπειρία. Σημασία έχει αυτός που θα έρθει να αντιληφθεί γρήγορα που έρχεται και να πάρει το μέγιστο από τους πολύ καλούς παίκτες που έχει η ομάδα".

-Η άποψή του για τον Σωφρόνη Αυγουστή: "Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μια καλή λύση. Έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ. Ξέρει τον Σόουζα, ξέρει τον Μάγκλιτσα. Έχει τα πλεονεκτήματά του. Κανένας δεν είναι τέλειος αλλά εγώ προσωπικά αλλά και οι παλαίμαχοι δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση στην διοίκηση. Το συζητήσαμε χθες με τους παλαίμαχους. Είναι δύσκολες αποφάσεις αυτές. Να ξέρουν ότι όποιο και να πάρουν, εμείς θα είμαστε δίπλα και στον προπονητή και στην ομάδα. Σε κάποια άλλη φάση αν κρίνουμε ότι πρέπει να πούμε κάποια πράγματα, θα τα πούμε. Αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό το μήνυμα στέλνουμε, είμαστε δίπλα στην ομάδα".

γφνφνγφνγνφγ