"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ/Βρήκαμε τις ευκαιρίες μας αλλά..."

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ/Βρήκαμε τις ευκαιρίες μας αλλά..."

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Δόξας Μαρίνος Σατσιάς αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση των "γαλαζοκιτρίνων" και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη για τον τρόπο που χειρίστηκαν τον τραυματισμό του γιου του, Γιάννη.

"Να συγχαρώ την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για τη νίκη. Βρήκαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Όταν παίζεις με το ΑΠΟΕΛ και χάνεις ευκαιρίες που πρέπει να τις μετατρέψει σε γκολ, σε κάποια φάση θα σε τιμωρήσει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και συνεχίζουμε. 

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και τον προπονητή που έτρεξαν άμεσα όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη. Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια. Είναι σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να είναι κοντά του η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τιμ". 

ς11ς1