(UPD) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: "Στο 2ο ημίχρονο σταματήσαμε να παίζουμε/Ήταν καλό μάθημα για μας"

Close
(UPD) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: "Στο 2ο ημίχρονο σταματήσαμε να παίζουμε/Ήταν καλό μάθημα για μας"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη διάσκεψη τύπου μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Ζρίνσκι. Απάντησε για Εμίλιο Ενσούε, τι είπε για τον Ζεράλδες, τον Ντράγκαν Μιχαίλοβιτς και τους Γουίλερ-Νικόλα.

Αναλυτικά...

"Ο στόχος ήταν η πρόκριση. Τον πετύχαμε με αυτό τον τρόπο. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε την ποιότητα μας. Κοιτώντας το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο πρέπει να προβληματιστούμε. Στο 2ο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν πιο φρέσκος, εμείς σταματήσαμε να παίζουμε. Παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι τους. Βγήκαμε εντελώς εκτός από το παιχνίδι. Χάσαμε την ηρεμία μας. Γι΄ αυτό τον λόγο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Τον στόχο μας τον πετύχαμε. Μένει ο τελικός. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας γίνει μάθημα. Πως πρέπει να ενεργούμε σε αυτές τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι πως αν σταματήσουμε να παίζουμε δεν γίνεται. Ήταν καλό μάθημα για μας. Έχουμε μια βδομάδα να προετοιμαστούμε. Φάνηκε πως υπάρχει κούραση στους παίκτες. Όταν είσαι κουρασμένος δεν ακούνε και τα πόδια. Κοιτάμε μπροστά, να ξεκουραστούμε και να έρθουμε σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Βλέπετε και εσεις πως σε τέτοια παιχνίδια χωρίς την παρουσία του κόσμου, δεν έχει έδρα. Όταν δεν είσαι καλά δεν έχεις κάποιον να σε σπρώξει, κάποιον να σε βοηθήσει.  Μια πρόκριση με μια κακή εμφάνιση.

Εντυπωσιαστήκαμε αρνητικά από την απόδοση του 2ου ημιχρόνου...

"Δεν είχαμε την φρεσκάδα στο 2ο ημίχρονο. Παρασυρθήκαμε στο παιχνίδι τους και σταματήσαμε να παίζουμε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Ο Ενσούε είναι ένας ποδοσφαιριστής, καθαρά της δεξιάς πτέρυγας. Εντυπωσιακός, εκρηκτικός αυτό είναι γνωστό. Έμεινε 120 λεπτά στο αριστερό άκρο. Προφανώς είδατε πως δεν του βγαίνει, είναι ξεκάθαρο. Στην ίδια θέση έχετε ένα εξίσου καλό ποδοσφαιριστή. Ποια θα είναι η λύση που θα βρείτε; Τι θα κάνετε γι' αυτό; Για να χωρέσουν και οι δυο ποδοσφαιριστές. Κυρίως να μην χάσετε ένα εκρηκτικό Ενσούε.

"Δεν είχαμε αριστερό μπακ σήμερα. Ο Ενσούε είναι και καλός αμυντικός, ήταν συγκεντρωμένος επειδή ήταν ο Φιλίποβιτς που ήταν ο πιο επικίνδυνος τους παίκτης. Ο Ζεράλδες είναι πολύ καλός παίκτης. Ήδη έχω μιλήσει με τον Ενσούε, ξέρει πως αργότερα μπορεί να γίνει και ένα πολύ καλό στόπερ. Αν θέλει να παίξει και πολλά χρόνια μπάλα μπορεί να γίνει ένα καλό στόπερ, με την ταχύτητα του, την καθοδήγηση και την εμπειρία που έχει μπορεί να βοηθήσει πολύ. Έχω δυο πολύ καλούς παίκτες. Στους καλούς παίκτες πάντα μπορεί να τους βρεις μια θέση και να χωρέσουν στην εντεκάδα. Από κει και πέρα ήταν καλύτερα για μένα που ο Ενσούε έπαιξε αριστερά αντί του Ζεράλδες".

Είπατε πως είστε προβληματισμένοι, που θα εστιάσετε; Είναι ένας αγώνας που κερδίσατε στα πέναλτι, εύκολα μπορούσε να κερδίσει και ο αντίπαλος...

"Να συνεχίσουμε να παίζουμε 90λεπτά. Κάναμε λάθη που δεν είναι να τα λέμε δημόσια. Με μια κακή εμφάνιση προκριθήκαμε."

Γιατί δεν προχωρήσατε πιο πριν σε απόκτηση αριστερού μπακ;

"Δεν περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή. Ο Νικόλας είχε φανεί σε κάποια στιγμή πως θα παραμείνει. Έτυχε τελευταία στιγμή. Ξέρετε πολύ καλά πως οι δυο διεθνείς Κύπριοι που παίζουν σε αυτή την θέση είναι ο Νικόλας και ο Γουίλερ. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε άλλο ξένο παίκτη. Αν φέρναμε και άλλο ξένο παίκτη θα έπρεπε να φύγει κάποιος άλλος. Εδώ θέλω να πω επί της ευκαιρίας πως όλους μας έχει στεναχωρήσει που βγήκε ο Ντράγκαν από την λίστα. Γιατί πραγματικά ο Ντράγκαν, ήταν ένα παιδί με συνέπεια, ήθος και πάντα έδινε το 100%. Δυστυχώς έπρεπε να μείνει εκτός κάποιος. Αποφασίσαμε να μείνει αυτός. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα. Συνεχίζει να είναι μαζί μας στις προπονήσεις. Ήταν κύριος, παιδί με ήθος, ένα παιδί που πάντα προσπαθούσε. Ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι γι' αυτή την απόφαση. Γι' αυτό και δεν προχωρήσαμε σε άλλη μεταγραφή."

 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

γγφ