Πλησιάζει... ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος κόουτς ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει ως προπονητής των "γαλαζοκιτρίνων" και να πραγματοποιήσει την 38η του συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA.
Όλες οι προηγούμενες ως προπονητής του Απόλλωνα, εκεί που γνώρισε σπουδαίες προπονητικές επιτυχίες, προκρίσεις και συμμετοχές στους ομίλους του UEFA Europa League.
Ταξίδευσε σε διάφορες χώρες της Ευρώπης ο Σωφρόνης, όμως η Βουλγαρία είναι... άγνωστος προορισμός για τον ίδιο. Στην Βαλκανική χώρα δεν κοούτσαρε ούτε ένα παιχνίδι ως προπονητής του Απόλλωνα. Θα το κάνει την Τετάρτη (20/07).
Πολωνία, Ελλάδα, Γεωργία, Μολδαβία, Σκωτία, Δανία, Ολλανδία, Αυστρία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Ελβετία, Λευκορωσία, Βοσνία,Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία είναι οι 17 χώρες και θα γίνουν 18 στην πρώτη του "έξοδο" ως κόουτς του ΑΠΟΕΛ.
*Ο 45χρονος τεχνικός έχει απολογισμό 18 νίκες, 5 ισοπαλίες, 14 ήττες σε 37 παιχνίδια στην Ευρώπη, αυτό που θέλει είναι να πάει... στο 38ο παιχνίδι και να πετύχει την 19η νίκη ως προπονητής, την πρώτη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.
