Πάφος και Άρης νίκησαν και έχουν... πίεση!

Πάφος και Άρης νίκησαν και έχουν... πίεση!

Η 14η αγωνιστική, πρώτη στον Β΄γύρο, ολοκληρώνεται το βράδυ (19:00) της Δευτέρας στην Αρένα της Λάρνακας με μεγάλη μάχη των Ευρωπαίων ΑΕΚ-Ομόνοια. Η πίεση τους είναι λίγο μεγαλύτερη καθώς Πάφος και Άρης κέρδισαν και με τα βαθμολογικά δεδομένα μόνο δική τους νίκη θα εξυπηρετήσει απόλυτα τον στόχο τους.

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών. Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Αυτό ισχύει... λίγο περισσότερο για την ΑΕΚ για 2-3 λόγους. Σημαντικότερος πως είναι στο -2 από την Ομόνοια και το -7 από την κορυφή, αλλά και άλλος λόγος είναι γιατί έχασε στον αγώνα του πρώτου γύρου και δεν θέλει ειδικά με ήττα να υστερεί με 2/2 απέναντι στους πράσινους.

Σε κάθε περίπτωση και να μην είχαμε τους δύο λόγους όπως τους περιγράψαμε το ντέρμπι αναμένεται καυτό και απρόβλεπτο. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, παίζουν καλή μπάλα, είναι δυνατές και θέλουν να κερδίσουν.

Στην εξίσωση είναι και η Ευρώπη καθώς την Πέμπτη έχουν αγώνες στην Κύπρο τους οποίους θέλουν να κερδίσουν. Ίσως για τον λόγο αυτό να γίνει και... οργανωμένο ροτέισιον. Όχι με παίκτες εκτός αγώνα αλλά με συμμετοχή συγκεκριμένου χρόνου. Αυτό το κεφάλαιο της Ευρώπης, ίσως να είναι και σημαντικός λόγος για να δούμε στα πρώτα στάδια τις ομάδες πολύ πιο επιθετικές.

Όλα αυτά είναι θεωρίες. Εμείς θα είμαστε στην Αρένα από νωρίς και μαζί σας θα ζήσουμε και αυτόν τον μεγάλο αγώνα.

kerkida.net team