Παίκτης Ντουντελάνζ στο KERKIDA: "Το ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί, αλλά..."

Παίκτης Ντουντελάνζ στο KERKIDA: "Το ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί, αλλά..."

Ο ποδοσφαιριστής της Ντουντελάνζ Ντομινίκ Στολζ, μίλησε στο kerkida.net ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Λουξεμβούργου κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τους γαλαζοκιτρίνους και έτσι θα συναντηθούν ξανά οι δύο ομάδες. Πριν δύο χρόνια το 2017 να θυμίσουμε στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 12 Ιούλιου, το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 1-0 με γκολ του Μπερτόλιο στο ΓΣΠ ενώ στον επαναληπτικό του Λουξεμβούργου κέρδισε με το ίδιο σκορ με γκολ του Ντε Καμάργκο κατακτώντας την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρονου Γερμανού άσου της Ντουντελάνζ στην ιστοσελίδα μας:

Για την κλήρωση και το αν ήθελε να... πέσουν σε άλλο γκρουπ…

"Φυσικά, υπάρχουν και άλλες ελκυστικές ομάδες, αλλά είμαστε ευτυχείς να είμαστε εκεί ως Φ91 Ντουντελάνζ. Θα ήθελα μια αγγλική και μια γερμανική ομάδα".

Για το αν παρακολούθησε την πορεία του ΑΠΟΕΛ από το 2017 όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέχρι σήμερα…

"Ναι, παρακολουθώ την πορεία των αντιπάλων μας. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα".

Για το παιχνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ…

"Το ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί και στα δύο παιχνίδια αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να πάρουμε βαθμούς".

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι σε σχέση με το 2017…

"Είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτό, νομίζω ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Εμείς έχουμε μια νέα και νεανική ομάδα από φέτος. Προσωπικά έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία μέσα σε αυτά τα χρόνια. Το Europa League την περσινή σεζόν ήταν το αποκορύφωμα".

Για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Άγιαξ και την ισοπαλία που πήραν στο ΓΣΠ…

"Είδα το παιχνίδι, είναι κρίμα που δεν ήταν αρκετό για τους κρατήσει Champions League".

Για την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται…

"Είμαι σε φόρμα, είμαι στην καλύτερη ηλικία. Ανυπομονώ για κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι".

Για το αν η Ντουντελάνζ μπορεί να κοντράρει το ΑΠΟΕΛ και την Καραμπάχ για την 3η θέση…

"Είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν ξεκινήσουμε καλά στον όμιλο είναι όλα πιθανά. Θέλουμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

Φυτούλα Μωυσέως