"ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ο... στόχος/ΩΡΑ για γκολ

Close
"ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ο... στόχος/ΩΡΑ για γκολ

Με τα σημερινά δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ μένοντας πολλούς βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους οι πιθανότητες να πετύχει τον στόχο για το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα έχουν περιοριστεί. Αν στη συνέχεια, μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, το αλλάξει,... άλλο θέμα. 

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές! 

Αυτό αναγκάζει όλους τον ΑΠΟΕΛ να είναι διπλά προσεκτικοί ενόψει του αυριανού ματς (17:00 Μακάρειο) κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για το κύπελλο. Μονός αγώνας εκτός έδρας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα απαραίτητα θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να αποφευχθεί νέα... γκέλα. Οι γαλαζοκίτρινοι ξέχασαν πότε σκόραραν και για να πάρουν την πρόκριση πρέπει να βάλουν την μπαλά στα αντίπαλα δίκτυα. 

Αν στην πορεία δεν αλλάξει τα δεδομένα και δεν μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο μόνος στόχος που απομένει είναι το κύπελλο. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ δεν έδινε και τόση μεγάλη σημασία στον θεσμό, αφού προτεραιότητα ήταν το πρωτάθλημα, φέτος όμως το τρόπαιο αυτό ενδιαφέρει και μάλιστα πάρα πολύ.

Χατζηλούκας και Μοράις άρχισαν δουλειά και η αλήθεια είναι πως πρώτα βλέπουν ΠΑΕΕΚ και μετά Απόλλωνα.

δδδδδ