Το ΑΠΟΕΛ του Γκαγιέγο παρά το ότι πλέον μετράει αντίστροφα σε σχέση με την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και ο Γκαγιέγο έχει δώσει χρόνο σε πολλούς ποδοσφαιριστές, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί, δεν έχουν ακόμη μπει στην προετοιμασία. Και είναι αρκετοί για να αλλάξουν πλήρως την εικόνα της ομάδας που έχουμε δει μέχρι στιγμής.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Ο Ντονγκαλά ακολουθεί μαζί με τον Δώνη ειδικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού. Ντβάλι και Μπέλετς βρίσκονται σε άδεια και θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους μετά τις 11/07. Ο Μέγιερ αναμένεται στην Σερβία μέσα στο Σαββατοκύριακο ενώ πολύ πιθανόν εκεί να βρεθεί και ο επόμενος επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων με τον Ελ Αραμπί αυτή την στιγμή να είναι πιο κοντά από ποτέ, για να κατηφορίσει στην Κύπρο.
Σύνολο 6 ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν πλήρως την εικόνα ολόκληρης της ομάδας.

Γιώργος Γεωργίου