ΠΑΡΝΤΟ: "Πιστεύω θα το πάρει το ΑΠΟΕΛ/Ήμασταν και εμείς 8-9 βαθμούς πίσω και το πήραμε"

Close
ΠΑΡΝΤΟ: "Πιστεύω θα το πάρει το ΑΠΟΕΛ/Ήμασταν και εμείς 8-9 βαθμούς πίσω και το πήραμε"

Στην αθλητική εκπομπή "Super Monday" ο Ούρκο Πάρντο. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και νυν προπονητής-κίπερ της Ολυμπιάς Λυμπιών φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Δευτέρας. Οι τοποθετήσεις του Πάρντο στους Θωμά Φραντζή, Στέλιο Αναστασίου και τους συνεργάτες της Digital TV, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

"Τώρα παίζω και είμαι και βοηθός προπονητή στην Ολυμπιάς Λυμπιών. Δεν θα σταματήσω ακόμα, θα παίξω ακόμα λίγο. Ήταν μια καλή ευκαιρία και για να παίζω και για να είμαι βοηθός. Έχουμε πολύ δρόμο αλλά στο μυαλό είναι η άνοδος στη Β' κατηγορία"

"Το ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησε καλά αλλά δεν μπορείς να το υποτιμήσεις. Αν κερδίζει ως το Γεννάρη όλα τα παιχνίδια, θα γίνει διαφορετικό το πρωτάθλημα. Θα βοηθήσει ψυχολογικά το ΑΠΟΕΛ και θα επηρεάσει τις άλλες ομάδες αν πάρει συνεχόμενες νίκες"

"Μια ομάδα με 16 νέους παίκτες... Δεν μπορεί να γίνει ομάδα τόσο γρήγορα. Αλλά στο ΑΠΟΕΛ δεν μπορείς να περιμένεις. Τώρα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά, να δουλέψουν και τα αποτελέσματα θα έρθουν".

"Εγώ θέλω να το πάρει το ΑΠΟΕΛ! Και πιστεύω ότι θα το πάρει το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς ως το Γεννάρη και μετά με τις μεταγραφές να βελτιωθεί. Το κάναμε και εμείς, ήμασταν 8-9 βαθμούς πίσω και στο τέλος κερδίσαμε το πρωτάθλημα".

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL