ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: "Φάσκει και αντιφάσκει η Ομόνοια/Κοροϊδεύουμε τον κόσμο;"

Close
ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: "Φάσκει και αντιφάσκει η Ομόνοια/Κοροϊδεύουμε τον κόσμο;"

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο Sports 1 από τον Νεκτάριο Πετεβίνο, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση (ΕΔΩ) της Ομόνοιας...

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

"Νομίζω υπάρχει πρόβλημα αντίληψης στην Ομόνοια. Φαίνεται πως εμείς απαγορεύεται να σχολιάσουμε με την κρίση μας τα τρία πέναλτι. Φάσκει και αντιφάσκει. Είναι δυσάρεστο πως στην Ομόνοια κρίνουν πως αφήνουμε υπονοούμενα για την ίδια την ομάδα παρά το ότι το ξεκαθαρίσαμε.

Προφανώς από πλευράς Ομόνοιας δεν ειπώθηκε τίποτα για την διαιτησία γιατί δεν είχαν τίποτα να πουν. Και πως να πουν όταν υπήρχαν τα τρία πέναλτι; Δεν θέλαμε να τα αναφέρουμε αλλά όσο και αν προσπαθούμε, στο τέλος της μέρας θα μας βγουν και παραπονεμένοι. Είναι δυστύχημα αυτό που συμβαίνει.

Κατηγορούμαστε για προσπάθεια χειραγώγησης των ΜΜΕ την ώρα που υπήρξαν καταγγελίες από δημοσιογράφους για επιθέσεις εναντίον τους. Πραγματικά είναι να απορείς...

Ένα άλλο αστείο που διαβάζω είναι πως έμαθαν στους παίκτες τους να μην διαμαρτύρονται στις υποδείξεις πέναλτι... Το ακούσαμε και αυτό!

Η Ομόνοια δεν έχει πάρει την πρόσκληση της ΚΟΠ για άτυπη Γ.Σ; Αυτό που κάνει να μας καλέσει εμάς να συζητήσουμε για το θέμα διαιτησίας δεν είναι αυτό που έκανε η ΚΟΠ με την απόφαση ότι στις 17 θα γίνει άτυπη Γ.Σ; Δηλαδή κοροϊδεύουμε τον κόσμο; Δεν είναι καθαρά θέμα λαϊκισμού και χαϊδέματος αυτιών; Αν είναι δυνατό!

Η καταγγελία οποιουδήποτε διαιτητή δεν εξυπηρετεί οτιδήποτε. Όταν οι αρμόδιοι αποφασίζουν να τιμωρήσουν κάποιο δεν είναι επειδή τον κατάγγειλε κάποια ομάδα.

Προσπαθείς να Αγιάσεις και δεν σε αφήνουν στο τέλος της μέρας. Είχαμε τρία πέναλτι, σφυρίχτηκε το ένα και νιώθουν και αδικημένοι! Χρειάστηκε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά του τελευταίου αγώνα του πρώτου γύρου για να κερδίσουμε το πρώτο πέναλτι.

Από τη στιγμή που η Κάρτα Φιλάθλου έχει επιτύχει πλήρως, είναι τώρα ένα καλό τεστ για να αποδειχθεί το πόση επιτυχία έχει".