Πετεβίνος Στην Κερκίδα: "Ο Μιλόγεβιτς έχει τα στοιχεία που ψάχναμε, γνωρίζει το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ"

Πετεβίνος Στην Κερκίδα: "Ο Μιλόγεβιτς έχει τα στοιχεία που ψάχναμε, γνωρίζει το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ"

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” το πρωινό της Πέμπτης 6/10. 

Διαβάστε όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στον Άρη Κυριάκου: 

“Ο Μιλόγεβιτς είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει διάφορα στοιχεία που ψάχναμε σαν ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πρωταθλητισμό και έχει κατακτήσει τρόπαια. Έχει οδηγήσει δύο φορές τον Ερυθρό Αστέρα σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει τι εστί ΑΠΟΕΛ και το μέγεθος της ομάδας. Γνωρίζει λίγο πολύ και το ρόστερ της ομάδας. Έχει αρκετά στοιχεία για να βοηθήσει τον εαυτό του να προσαρμοστεί κι΄αυτός όσο το δυνατό καλύτερα. Ο κύριος Σεργίδης θα είναι υπεύθυνος για το το μας με την Καρμιώτισσα. Ο Μιλόγεβιτς έρχεται με τρεις συνεργάτες του. Θα γνωρίσει τους υπόλοιπους και θα μοιράσει αρμοδιότητες” 

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: 

“Είναι ένας προπονητής που έδειξε έργο. Έχει πετύχει αρκετά πράγματα παρά το ότι στον ΑΠΟΕΛ δυστυχώς για τους προπονητές, αν δεν κατακτήσεις τίτλους δεν μπορείς να είσαι πλήρως επιτυχημένος. Έδειξε πάρα πολλά πράγματα όμως. Ήμασταν στο -12 πέρυσι και φτάσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Είναι ένας προπονητής και ένας άνθρωπος που αφιερώνει το 100% στην συνεργασία που είχε με τον ΑΠΟΕΛ” 

Για το ματς με την Καρμιώτισσα: 

“Ο Τσεπάκ έχει θλάση και θα μείνει εκτός πολύ πιθανόν και από το ματτς στο κύπελλο. Εκτός με Καρμιώτισσα είναι και ο Βιγιαφάνες καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Γουίλερ”

Για την προσέλευση: 

“Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα με 9 χιλιάδες μέσο όρο εισιτηρίων σε εντός έδρας αγώνες. Αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει παρά τις δυσκολίες με το καθημερινό…” 

ρα

 

Κ