ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ/''Μένει μια πικρή γεύση λόγω του ότι χάσαμε το πέναλτι''

Close
ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ/''Μένει μια πικρή γεύση λόγω του ότι χάσαμε το πέναλτι''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο κανάλι της Primetel μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. 

''Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι από την ποδοσφαιρική άποψη γιατί το ανάλυσαν πλήρως οι προπονητές. Από κει και πέρα αυτό το οποίο μας μένει στο τέλος της ημέρας είναι ότι μένει μια πικρή γεύση λόγω του ότι χάσαμε το πέναλτι. Την ίδια αίσθηση πιστεύω θα έχει και η Ομόνοια που έχασε εκείνη την ευκαιρία που ίσως κάτι περισσότερο από πέναλτι θα το χαρακτήριζα. Γενικότερα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο χαρακτηρίστηκε από την εναλλαγή της κατοχής της μπάλας και στην υπεροχή. Μπορεί να χαρακτηρίσει γενικότερα κάποιος και ως δίκαιο αποτέλεσμα. Από την πλευρά μας δυστυχώς χάσαμε δύο βαθμούς. Την ίδια ώρα μπορούμε να βρούμε πολλές αιτιολογίες. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι όσο θα θέλαμε. Όπως είπε και ο κ.Ντολ κάποιοι παίχτες είχαν βαριά πόδια και είναι φυσιολογικό αφού είχαμε μόνο μια προπόνηση. Προχωρούμε… Δεν μπορούμε να αφήσουμε το μυαλό μας εδώ αφού το Σάββατο έρχεται άλλος αγώνας''.

Για τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Σόουζα και τους τραυματίες είπε: ''Είμαστε μια ομάδα η οποία δεν μπορεί να επικαλείται τις απουσίες. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Αυτό είναι και ο λόγος που το έχουμε. Για τους τραυματίες, από το ιατρικό επιτελείο εκτιμάται ότι ο Σάββας Γκέτζογλου θα μείνει εκτός για 7 με 10 μέρες και πολύ δύσκολα θα τον υπολογίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Για τον Νικόλα ήταν απόφαση καθαρά του ιατρικού επιτελείου. Η διάγνωση ήταν καθαρή όμως υπεύθυνος σε σχέση με τις συμμετοχές είναι ο ιατρός της ομάδας. Αυτός έχει καλύτερη εικόνα και θεωρήθηκε σοφότερο να μείνει εκτός. Επειδή αύριο υπάρχει ρεπό με την επιστροφή στις προπονητής θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα''. 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

enter " "