ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ/"Να χτίσουμε στις επιτυχίες για να γίνουμε μια καλή ομάδα-Νίκη και με Ομόνοια"

Close
ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ/"Να χτίσουμε στις επιτυχίες για να γίνουμε μια καλή ομάδα-Νίκη και με Ομόνοια"

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στην κάμερα της Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα... Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ είπε για τη νίκη με 3-0:

"Είναι αλήθεια ότι στο παιχνίδι με τη Δόξα κάναμε υποφερτή εμφάνιση. Σήμερα θα την χαρακτήριζα καλή την εμφάνιση, από την άποψη ότι είχαμε 90λεπτο με ισορροπημένη την απόδοσή μας. Ήταν μια εικόνα από την αρχή μέχρι το τέλος που έδειχνε ότι υπήρχε μια ομάδα που ήθελε το παιχνίδι και ήταν το ΑΠΟΕΛ. Έχει πολύ καιρό να κάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες, πέραν από τα 3 γκολ, δύο δοκάρια και άλλες φάσεις στο στόχο. Κολλήσαμε δύο νίκες, έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να γίνουμε το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε. Βήμα-βήμα, συνεχίζουμε πρέπει να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες για να γίνουμε μια καλή ομάδα".

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια/"Όπως είπα και πριν από το σημερινό αγώνα, είτε παίζαμε με τη Νέα Σαλαμίνα, είτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για μας το ίδιο πράγμα είναι. Δηλαδή, πρέπει να έχουμε την ίδια στοχοπροσήλωση. Μόνο αν έχουμε καλή απόδοση μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ ο αντίπαλος, αλλά ο εαυτός μας, να είμαστε καλά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την ερχόμενη εβδομάδα. Ευτυχώς υπάρχουν μέρες, σε σχέση με αυτή την εβδομάδα που είχαμε δύο ματς. Να δούμε με τα παιδιά που ήταν εκτός, πόσοι θα είναι έτοιμοι. Ευελπιστώ ότι θα έχει περισσοτέρες επιλογές ο προπονητής από ότι σήμερα που θα χαρακτήριζα συμβατική την αποστολή. Πάμε για να πετύχουμε 3η συνεχόμενη νίκη στον αγώνα με την Ομόνοια".

Για τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου/"Κοιτάζουμε το μεταγραφικό παζάρι. Θα αρχίσουν τα πράγματα να γίνονται λίγο πιο… ζεστά. Αν συμβεί κάτι θα το μάθουμε όλοι μας".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

υ5ερυ