“Πολλοί έλεγαν ότι μόνο στις επιτυχίες έρχεται ο ΑΠΟΕΛίστας”

Close
“Πολλοί έλεγαν ότι μόνο στις επιτυχίες έρχεται ο ΑΠΟΕΛίστας”

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Σούπερ Σπορ ΦΜ και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε για τα εισιτήρια του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και πόσοι θα επιλέξουν να τα αντικαταστήσουν με αυτό του ΑΠΟΕΛ-Πάφος. Επίσης έκανε λόγο για τη μαζική παρουσία των οπαδών της ομάδας.

Πετεβίνος/"Δεν ήταν δική μας επιλογή- Πέρσι κανένας παίκτης μας δεν έκανε διακοπές" 

“Τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια αντικαταστάθηκαν στo ηλεκτρονικό πορτοφόλι των οπαδών από το εισιτήριο του ΑΠΟΕΛ-Πάφος και ο οπαδός έχει την επιλογή να αλλάξει το εισιτήριο.

Μετα τις 15 του Δεκέμβρη όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι χάνουν το δικαίωμα με τα νέα μέτρα να πάνε στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια όμως όχι στο ΑΠΟΕΛ-Πάφος. Οπότε δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι τα αντικατέστησαν. Θα το μάθουμε τη μέρα του ΑΠΟΕΛ-Πάφος, πόσοι θα αντικαταστήσουν τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια για το ΑΠΟΕΛ-Πάφος όταν κτυπήσουν το εισιτήριο.

Δευτέρα νύχτα η ώρα 8, είχαμε πάρα πολύ κόσμο. Ελπίζω να έχουμε πάρα πολύ κόσμο και στο ΑΠΟΕΛ-Πάφος. Πολλοί υποστήριζαν ότι μόνο στις επιτυχίες έρχεται ο ΑΠΟΕΛίστας όμως φέτος αποδεικνύει ότι είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη υποστήριξη στην κερκίδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στη συνέχεια”.