ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: "Τούρκε να το θυμάσαι, ο Χριστός και η Ελλάδα δεν πεθαίνουν…"

Close
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: "Τούρκε να το θυμάσαι, ο Χριστός και η Ελλάδα δεν πεθαίνουν…"

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για επίκαιρο θέμα και τις προκλήσεις των τούρκων με την την Αγιά Σοφιά.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

2020

Η άλωση της Πόλης επαναλαμβάνεται. Από τον ίδιο εχθρό. Γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν, οι απόγονοι του Τζέκινς Χαν παραμένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι. Βάρβαροι. Χωρίς ίχνος ντροπής λοιπόν, τα σκυλιά αλυχτούν και πάλι. Αυτή την φορά απάνω στον Σταυρό. Απάνω στο σύμβολο της αιωνιότητας της Ρωμιοσύνης και της Ορθοδοξίας. Απάνω στην Αγιά Σοφιά μας….
Τα άδικα ουκ ευλογούνται όμως. Όσα χρόνια κι ΄αν περάσουν ,θα έρθει η μέρα που θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Γιατί ο Χριστός και η Ελλάδα δεν πεθαίνουν…
Τούρκε να θυμάσαι,
Έσσεται ήμαρ…

Υ.Γ Πού να κρύβονται τώρα όλοι αυτοί οι λινοβάμβακες, αυτοί οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι που θεωρούν τον Αττίλα αδερφό τους και δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων;; Μούγγα από όλους. Λογικότατο. Γιατί έχουν και αυτοί ένα κοινό με τον νεοσουλτάνο και τους τούρκους. Το μόνο που στην πραγματικότητα τους ενοχλεί είναι η Πίστη μας και η Ελλάδα μας…