"Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες"

Close
"Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη στην διάσκεψη τύπου στο "Σ. Κυριακίδης". Ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ενώ τόνισε πως μια τέτοια νίκη παλαιότερα θα ήταν... ρουτίνα για το ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά... "Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, για τους ποδοσφαιριστές μου που είναι πλέον μια ομάδα, που χαμογέλασαν μετά από καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπήρχαν κομμάτια που μας προβλημάτισαν. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Μπορούν να το απολαύσουν αλλά αύριο ξεκινάμε δουλειά για το νέο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουν μαζέψει 7 πόντους. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο".

Για τις μεταγραφές... "Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις αλλά δυστυχώς η καραντίνα, οι αλλαγές στα αεροδρόμια μας έχει προβληματίσει. Είμαστε σε επικοινωνία με την Διοίκηση. Ξέρω πως δεν έχω χρόνο. Επικεντρώνομαι στους ποδοσφαιριστές, αν μπορέσουν να έρθουν κάποιοι τότε καλώς".

Ποιο το μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ... "Δεν μπορούμε να λέμε πολλά. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει, κουράστηκε να βλέπει. Είναι μια νίκη αφιερωμένη σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες. Μια νίκη σαν αυτή παλιά ήταν ρουτίνα για το ΑΠΟΕΛ, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

γδφγφδγδγφδγφδγφδγδφ