Προχωρημένο... με Milos Degenek

Προχωρημένο... με Milos Degenek

Το ΑΠΟΕΛ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Milos Degenek για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Πρόκειται για 31χρονο στόπερ, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν TSC Bačka Topola με την οποία κατέγραψε φέτος 13 συμμετοχές (ένα γκολ) στο πρωτάθλημα Σερβίας.

Διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας μετρά 53 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Crvena Zvezda και Al Hilal.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήθελε ενίσχυση στην άμυνα και κατέληξε στον έμπειρο αμυντικό, αν όλα κυλήσουν ομάλα θα προσθέσει μια έξτρα λύση στις επιλογές του.

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet