Αν προηγηθεί, σίγουρα δεν χάνει (100%) και το πιθανότερο κερδίζει (80%)

Αν προηγηθεί, σίγουρα δεν χάνει (100%) και το πιθανότερο κερδίζει (80%)

Στο ποδόσφαιρο κομβικό σημείο στην εξέλιξη ενός νικηφόρου αγώνα είναι πρώτιστα να σκοράρεις και στην συνέχεια να μπορέσεις να επεκτείνεις ή τουλάχιστον να διατηρήσεις το προβάδισμα σου.

Σε ένα πρωτάθλημα όπου πλέον δεν υπάρχει μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής, αήττητη ομάδα, το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή ακριβώς γιατί έχει εφαρμόσει σχεδόν στον απόλυτο βαθμό την δυνατότητα όταν καταφέρει να προηγηθεί, να κάνει όσα χρειάζονται για να πάρει το τρίποντο.

Σε 11 αγώνες κατάφερε να προηγηθεί στους 10. Από αυτούς κέρδισε τους 8, ενώ στους δυο έμεινε στην ισοπαλία δεχόμενος μάλιστα τα γκολ ισοφάρισης στο ίδιο σημείο. Στα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Η μοναδική παραφωνία που έφερε και την μοναδική ήττα, ήταν στον αγώνα με την Ομόνοια. 

ΑΠΟΕΛ43

Γιώργος Γεωργίου