Ρεκόρ απουσιών ενόψει αιώνιου

Ρεκόρ απουσιών ενόψει αιώνιου

Το ΑΠΟΕΛ έχει φθάσει σε ένα αριθμό ρεκόρ σε σχέση με τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. 

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Μπέλετς, Χριστοδούλου και μάλλον Περέιρα, Λαΐφης, Μπρόρσον, Σταφυλίδης, Διαμαντάκος, Μάγιερ, Μαϊόλι Ολαγίνκα, Πιέρος, Μαρκίνιος, Μέουρερ και Ρόσα είναι παίκτες που οι πιθανότητες να τους έχει στην αποστολή ο Γκαρσία (οι περισσότερες απουσίες είναι ήδη δεδομένες) είναι σχεδόν μηδαμινές.

Οι γαλαζοκίτρινοι που προχθές στο Αλφαμέγα πραγματοποίησαν μόλις 4 αλλαγές, αφού δεν υπήρχε 5ος ποδοσφαιριστής στον πάγκο, θα αναμένουν να επιστρέψει τουλάχιστον ο Μιρ αλλά και ο ταλαιπωρημένος με ίωση Κωνσταντίνος Γιαννακού. Έχουμε ενημερώσει από χθες ότι ο Γκαρσία πιθανόν να ανεβάσει και κάποιους νεαρούς στις προπονήσεις αυτή την βδομάδα έτσι ώστε να μπορέσει να τους έχει στον πάγκο. Αναμένεται να αποφασίσει και σε ποιο από τους δύο τελευταίους αγώνες θα εκτίσει την ποινή του, ο Ματίας Τομάς που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Δείτε τη συνέντευξη στο kerkida του Τόμη Χρυσοστόμου, προπονητή του φουτσαλικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ:

kerkida.net team