Το ρεπό ανταπόδοσης και ο «αδικημένος» Μπα

Το ρεπό ανταπόδοσης και ο «αδικημένος» Μπα

Διήμερο ρεπό χθες και σήμερα στον Αρχάγγελο. Ο Σάμιος αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την απόδοση τους στο Παφιακό, τους αντάμειψε με δύο μέρες ξεκούρασης και θα τους περιμένει ξανά στον Αρχάγγελο, την Τετάρτη για να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει του τρίτου «αιώνιου» ντέρμπι της χρονιάς.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση των Μαιόλι και Αλέχο. Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε είναι η κόκκινη κάρτα στον Μπα.

Ο νεαρός έπεσε θύμα παρεξήγησης από ότι φαίνεται πληρώνοντας την λανθασμένη αντίληψη του 4ου διαιτητή.

Όμως το όνομα του γράφτηκε στο φύλλο αγώνος και θα λείψει από τους δύο επόμενους αγώνες του ΑΠΟΕΛ, με Ομόνοια και Άρη.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής SUPER MONDAY με τον Γιώργο Μερκή να σχολιάζει για το ΑΠΟΕΛ από το 7.00:

Γιώργος Γεωργίου