Σε αυτό πέτυχε πλήρως! (Γαβριήλ, Ελ Τζεμιλί, Καραγιάννης και άλλοι)

Σε αυτό πέτυχε πλήρως! (Γαβριήλ, Ελ Τζεμιλί, Καραγιάννης και άλλοι)

Ο Ακρίτας Χλώρακας μπορεί να μην πέτυχε τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην πρώτη κατηγορία, αλλά διακρίθηκε στον τομέα της ανάδειξης ποδοσφαιριστών.

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

Το περσινό καλοκαίρι η νεοφερμένη στα μεγάλα σαλόνια ομάδα του Ακρίτα έφτιαξε ένα νεανικό ρόστερ, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και απόλυτα εξελίξιμους. Η έλλειψη των μεγάλων "αστέρων" και ονομάτων από τον Ακρίτα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα φρέσκα πρόσωπα που άρπαξαν την ευκαιρία τους και έκαναν ή ετοιμάζονται να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους.

  • Τον Ιανουάριο ο Ελ Τζεμιλί πήρε μεταγραφή για την Λέφσκι Σόφιας, με τον Ακρίτα να βάζει στο ταμείο του ένα σεβαστό ποσό
  • Ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. "Άρεσε" ο νεαρός ακραίος μπακ στους διοικούντες του Βόλου και βρίσκεται μια ανάσα πριν τις τελικές υπογραφές. Σημαντική η καλή σεζόν που έκανε με την ομάδα της Χλώρακας.
  • Ο Σταύρος Γαβριήλ μετά την γεμάτη σεζόν με τους "πράσινους" (δανεικός από το ΑΠΟΕΛ), επιστρέφει στους γαλαζοκίτρινους με στόχο να διεκδικήσει σημαντικό ρόλο για τη νέα σεζόν.
  • Ραμίρες και Κόρατς τον Ιανουάριο πηραν μεταγραφή για την Ρίγα και τη Σουηδική Degerfors αντίστοιχα.
  • Κλέιτον Περντρέου, Κονέ, Βάσκο Λόπες και άλλοι βρίσκονται σε επαφές με ομάδες της πρώτης κατηγορίας και πιθανόν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο νησί μας.

Μπορεί να μην έμεινε στην πρώτη κατηγορία ο Ακρίτας, ωστόσο άφησε το στίγμα του. Έδωσε χώρο και χρόνο σε νέα πρόσωπα και τους βοήθησε στο να εξελιχθούν. Για αρκετούς ίσως να είναι και κομβικής σημασίας  η χρονιά τους στη Χλώρακα...

Φυτούλα Μωυσέως