Ο Χεσούς Αρόγιο αναπληρωτής Γενικός διευθυντής της Σεβίλλης σχολίασε την κλήρωση της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ εκεί όπου θα βρει το ΑΠΟΕΛ, μαζί με τις Καραμπάχ και Ντουντελάνζ.
Αρχικά... “Αυτή η κλήρωση έχει σίγουρα δύο μεγάλα ταξίδια (σ.σ Κύπρος και Αζερμπαϊτζάν). Σεβόμαστε τους αντιπάλους, θέλουμε να μπούμε δυνατά και να τερματίσουμε πρώτοι στον Όμιλο για να συνεχίσουμε να έχουμε τη βαθμολογία που μας έφερε στο πρώτο γκρουπ της κλήρωσης. Δεν ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες που είναι πρωταθλήτριες στη χώρα τους. Πρέπει να φτάσουμε ψηλά σε ένα Τουρνουά που έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα. Είμαστε η ομάδα που έδωσε τη μεγαλύτερη σημασία σε αυτό το τουρνουά τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να ξεχνάμε τη Λα Λίγκα είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.
Για τις μεταγραφές… “Έχουμε τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή (σ.σ Monchi) και όλα μπορούν να συμβούν. Η αγορά είναι ανοικτή και περιμένουμε για κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Θα δούμε αν το τηλέφωνο του Monchi μείνει από μπαταρία ή όχι".
Ο Emilio de Dios παράγοντας της Σεβίλλης σχολίασε… “Το ΑΠΟΕΛ και η Καραμπάχ έχουν παράδοση στην Ευρώπη και τα γήπεδά τους μπορούν να κάνουν ζημιά ενώ έχουν ενδιαφέρον τρόπο παιχνιδιού".