ΣΕΡΑΦΕΙΜ: "Δεν θυμάμαι πότε κερδίσαμε σ΄ένα γύρο Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ" (Απάντηση για το αν μένει στον πάγκο)

Close
ΣΕΡΑΦΕΙΜ: "Δεν θυμάμαι πότε κερδίσαμε σ΄ένα γύρο Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ" (Απάντηση για το αν μένει στον πάγκο)

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή του Ολυμπιακού, Κώστα Σεραφείμ μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. 

“Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες. Περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα αλλά μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ και παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές. Είναι μια ομάδα έχτισε ο κύριος Πετράκης, δεν αλλάξαμε τίποτα. Οι παίκτες κέρδισαν ένα μεγάλο αντίπαλο που θα βρει τον δρόμο. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μέσα σ΄ένα γύρο κέρδισε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Δεν είναι τυχαία η βαθμολογική μας θέση. Θα πάμε ακόμα καλύτερα. Ο χρόνος λειτουργά υπέρ του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες για να τερματίσουμε στα ψηλά. Είμαστε προσγειωμένοι. Ταπεινά, μόνο μπροστά θα πάμε. Κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει το ΑΠΟΕΛ” 

“Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και όπου μας βγάλει. Εύχομαι αυτό το πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδα. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος αποδίδεται δικαιοσύνη. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες” 

Αν θα παραμείνει στον πάγκο: “Δεν το σκέφτηκα αυτό. Κλήθηκα να κρατήσω τις ισορροπίες. Θεωρώ ότι μπόρεσα να παρουσιάσω μια ομάδα που έδειξε ότι έχει τον προπονητή. Ότι ανακοινώσιμο υπάρχει θα το μάθετε” 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

enter " "