Κρίσιμα τα επόμενα 24ώρα στο ΑΠΟΕΛ. Πλέον σφίγγει ο κλοιός για τους γαλαζοκίτρινους με τους κινδύνους να αυξάνονται καθημερινά λόγω των οφειλών, παλιών και νέων που εμφανίζονται.
Η κατάσταση με τα ζητήματα που έχει το ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίσει επί καθημερινής βάσης όχι μόνο χαρακτηρίζονται αλλά είναι και επί της ουσίας καυτά.
Μόνο με πράξεις μπορεί να διασωθεί η κατάσταση. Kανένα Plan A,B,C της θεωρίας δεν σώζει το ΑΠΟΕΛ. Για να μείνει ζωντανός ο σύλλογος, απαιτούνται άμεσα πράξεις.
Φαίνεται ότι η 24η Ιουνίου, μέρα που ορίστηκε η Γενική Συνέλευση, είναι πολύ μακριά. Μέχρι τότε το ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί ενώπιον περισσότερων καταστάσεων οι οποίες θα απαιτούν χρήματα.
Σφίγγει ο κλοιός επικίνδυνα. Όπως είναι διαμορφωμένη σήμερα η κατάσταση επιβάλλονται άμεσα αποφάσεις. Η αβεβαιότητα φέρνει πλέον απογοήτευση, ανησυχία αλλά και εκνευρισμό.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
