Ο προπονητής του Ordabasy Alexander Sednev στις χθεσινές του δηλώσεις πριν τον αποψινό κρίσιμο αγώνα με την Petrocup ρωτήθηκε για το γεγονός πως η αποστολή δεν πήγε κατευθείαν από το Καζακστάν στη Μολδαβία αλλά έκανε στάση στην Κωνσταντινούπολη. ΔΕΙΤΕ όλα όσα είπε ο Καζάκος κόουτς.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
– Αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο γεγονός στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας. Θα το αφήσουμε για αργότερα. Όλες μας οι σκέψεις είναι στραμμένες στη ρεβάνς. Δεν θα ήθελα να αφιερώσω πολύ χρόνο σε τέτοια πράγματα, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ απαραίτητα στην προετοιμασία της ομάδας.
Απάντησε και στο ερώτημα αν οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες:
- Συμφωνώ απόλυτα. Το είπα ήδη πριν από την πρώτη συνάντηση. Πρόκειται για ομάδες ίσης δύναμης, αλλά διαφορετικές στο στυλ. Αυτή η αναμέτρηση έχει ενδιαφέρον γιατί θα μάθουμε ποια ποιότητα μιας από τις δύο ομάδες θα είναι καθοριστική. Μου άρεσε πολύ η Petrocub. Οι προβλέψεις μας επιβεβαιώθηκαν: πρόκειται για μια πολύ ισορροπημένη ομάδα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν δίκαιο. Η δυσαρέσκεια με το αποτέλεσμα δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Η ισοπαλία αντανακλούσε αυτό που συνέβαινε στο γήπεδο: οι ομάδες έπαιξαν πολύ προσεκτικά. Τώρα θα υπάρξει μια νέα ιστορία. Οι ομάδες γνώρισαν η μία την άλλη. Αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του ρεβάνς.
– Πώς μπορεί η ασυνήθιστη ζέστη στο Κισινάου να επηρεάσει την ομάδα σας;
– Η ζέστη έχει την ίδια επίδραση στην προετοιμασία των δύο ομάδων. Υπάρχει βέβαια μια μικρή ιδιαιτερότητα προετοιμασίας, αλλά τίποτα παραπάνω.
– Μετά τον πρώτο αγώνα, οπαδοί και δημοσιογράφοι παρατήρησαν το δυσαρεστημένο πρόσωπό σας. Ήταν δυσαρέσκεια με το αποτέλεσμα ή την απόδοση των παικτών σου;
«Ήταν μάλλον μια σωρευτική δυσαρέσκεια. Παίξαμε κάτω από τις δυνατότητές μας. Μου φάνηκε ότι όταν ασκήσαμε πίεση στο τέλος του αγώνα, πάρθηκαν αρκετές αποφάσεις που δεν ήταν υπέρ μας. Ήμουν δυσαρεστημένος με τις στιγμές με το κόρνερ και το φάουλ στο τέλος του πρώτου αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε αυξήσει ακόμη περισσότερο την πίεση. Αυτές οι δυσαρέσκειες ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Ίσως ήταν συναισθήματα. Επαναλαμβάνω ότι πρώτα από όλα παίξαμε κάτω από τις δυνατότητές μας. Θέλαμε να κερδίσουμε το εντός έδρας παιχνίδι.
– Τι πιστεύεις για πιθανή διαδικασία των πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στην ρεβάνς;
– Αυτό είναι πολύ πιθανό, δεδομένου ότι πρόκειται για μια κλειστή αναμέτρηση δύο αγώνων. Ωστόσο αν κάποια ομάδα κερδίσει με μεγάλο σκορ, δεν θα με εκπλήξει. Δεν υπάρχει απόσταση σε αυτά τα παιχνίδια. Μερικές φορές πρόσθετοι κίνδυνοι μπορεί να οδηγήσουν σε εντελώς διαφορετική έκβαση του αγώνα. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Πάντα πιστεύω στην ομάδα μου.
Στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν απόψε τη ρεβάνς για να μάθουν ποια ομάδ αθα υποδεχθούν στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη στις 20:00.