Σήμερα το μεσημέρι MRI-Νιώθει ακόμη πόνο

Σήμερα το μεσημέρι MRI-Νιώθει ακόμη πόνο

Ο τραυματισμός του Πιέρου, έχει δημιουργήσει ανησυχία στο ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται άλλωστε για τον πρώτο του σκόρερ αλλά και έναν ποδοσφαιριστή βαρόμετρο σε πολλές φάσεις του παιχνιδιού. 

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Ο Κύπριος επιθετικός θα περάσει σήμερα το μεσημέρι από έλεγχο MRI για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον δικέφαλο. Το δυσάρεστο είναι ότι ακόμα και χθες, ο ποδοσφαιριστής ένιωθε πόνο κάτι που σημαίνει ότι δεν θα την γλυτώσει με κάτι που προϋποθέτει απλώς κάποιων ημερών απουσία. Αποτέλεσμα από τον διαγνωστικό έλεγχο αναμένεται το απόγευμα.

Δείτε την εκπομπή Super Monday με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου:

kerkida.net team