Στιβ στο kerkida πριν το... ΑΠΟΕΛ

Στιβ στο kerkida πριν το... ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και τον Ραφαήλ Κάζη, παραχώρησε ο προπονητής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου Στιβ Κωνσταντινίδης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη πορεία του με τη Λεμεσιανή ομάδα αλλά και το παιχνίδι Κυπέλλου, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ (Τετάρτη, 7/1).

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: "Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία πηγαίνουν με μεγάλη ψυχολογία σε τέτοια ματς. Δεν έχει σχέση το σερί που έχουμε με το αήττητο. Αγωνιζόμαστε με το ΑΠΟΕΛ το οποίο θέλει την πρόκριση όπως και εμείς. Εάν προφυλάξει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές και εμείς κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας μπορούμε να ελπίζουμε σε πρόκριση."

Για την έκπληξη Αχιλλέα Αγίου Θεράποντος κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, όταν το 1994 πέτυχε σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο επί των "ερυθρολεύκων":" Ναι η ομάδα που νίκησε την Νέα Σαλαμίνα ήταν η δική μου όμως δύο μέρες πριν τον αγώνα κυπέλλου αποχώρισα και πήγα στην ΑΕΠ Πιτσιλιάς. Ήταν η ομάδα που έχτισα εγώ που νίκησε την Σαλαμίνα τότε αλλά δεν ήμουν εγώ στον πάγκο."

Ποιο ποδοσφαιριστή ξεχωρίζει από τους γαλαζοκίτρινους: "Δεν θέλω να αναφερθώ στα αγωνιστικά ούτε τα δικά μας ούτε του αντιπάλου. Ξέρουμε μόνο ότι για να αγωνίζεσαι στον ΑΠΟΕΛ είσαι καλός ποδοσφαιριστής, μπορούν πολλοί να κάνουν τη ζημιά όμως όπως σου είπα δεν θα είναι μονόπλευρος αγώνας θα προσπαθήσουμε και εμείς για την πρόκριση."

Για την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας και ο στόχος: "Έχουμε τρία σερί αήττητα και αυτό μας δίνει την ψυχολογία για την συνέχεια. Σαφώς όταν ανεβήκαμε στην Κατηγορία στόχος μας ήταν να μην ξανά πέσουμε και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Είμαστε κατά 95% στο β´ γκρουπ δυναμικότητας οπότε ναι, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Μένουν ακόμα 14-15 δυνατές αναμετρήσεις στο β´ γύρο να τις πολεμήσουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία"