"Στην Κερκίδα" ο Φασουλιώτης: "Πολλοί προσπάθησαν να το ξεγράψουν, το ΑΠΟΕΛ πάντα θα είναι εκεί!"

"Στην Κερκίδα" ο Φασουλιώτης: "Πολλοί προσπάθησαν να το ξεγράψουν, το ΑΠΟΕΛ πάντα θα είναι εκεί!"

Ο Κώστας Φασουλιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Digital TV, "Στην Κερκίδα". Διαβάστε τι δήλωσε στην Μαρίνα Αργυρού ο παλαίμαχος άσος των "γαλαζοκιτρίνων".

Πως βλέπεις τον ΑΠΟΕΛ; "Δεν είμαι ικανοποημένος αλλά βαθμολογικά απέχει μόνο 3 βαθμούς από την πρώτη θέση. Με τον Εθνικό έδειξε πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πάντα θα είναι εκεί ο ΑΠΟΕΛ, θα διεκδικεί τον τίτλο. Πολλοί προσπάθησαν να ξεγράψουν τον ΑΠΟΕΛ αλλά όταν το ξεγράψεις σημαίνει ότι πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Δεν ξεγράφεις όμαδες όπως τον ΑΠΟΕΛ ή την Ομόνοια. Πριν τον αγώνα με την Πάφο άκουγα πως κανείς δεν πίστευε στο αποτέλεσμα. Πως είναι δυνατό; Ο ΑΠΟΕΛ όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πάντα εκει."

Για τον επόμενο αγώνα... "Κάνει πολύ καλή πορεία ο Οθέλλος. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Υπολογίζω πολύ τον Οθέλλο. Πρέπει να είναι σοβαρός και μετρημένος ο ΑΠΟΕΛ."

Για το θέμα του προπονητή; "Αν η απόφαση είναι σκληρή (σε μεγάλη διάρκεια), το ΑΠΟΕΛ πρέπει να ψάξει για προπονητή. Η ομάδα χρειάζεται τον προπονητή της. Πολύ σωστά θα κάνει η Διοίκηση αν προβεί σε αλλαγή. Δύσκολο να προπονεί την ομάδα και να μην είναι μαζί της στους αγώνες. Οποια απόφαση και να πάρει θα είναι σωστή."

Δείτε πιο κάτω την εκπομπή: 

k