Στο ποδόσφαιρο, τα όνειρα πραγματοποιούνται

Στο ποδόσφαιρο, τα όνειρα πραγματοποιούνται

Γεννημένος στις 19/12/2007 με ύψος 1,86 και αγωνιζόμενος στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Νικόλας Αχιλλέας Λύσανδρου ξεκίνησε όπως κάθε παιδί της ηλικίας του, να παίζει ποδόσφαιρο έχοντας ένα όνειρο.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Το αν ποτέ περίμενε, το επίσημο του ντεμπούτο να είναι στα 17 του και να αγωνιστεί ως βασικός σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι, θα ήταν τελικά πέραν από το ίδιο του το όνειρο.

Ο μικρός τα κατάφερε έχοντας μια καλή παρουσία.

Στις δηλώσεις του, στο τέλος της αναμέτρησης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ενώ ήταν εμφανής και η χαρά που ένιωσε για αυτό που ποδοσφαιρικά βίωσε λίγο προηγουμένως. Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι ο ίδιος ο Νικόλας αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν Κύπριοι που αν τους εμπιστευτεί το ΑΠΟΕΛ μπορούν να του δώσουν πίσω την χαμένη του αίγλη.

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με τον 22χρονο Περέιρα στο τέρμα, με τους 22χρονους Σατσιά και Μιρ, στα αμυντικά άκρα, με τον 23χρονο Αντωνίου και τον 17χρονο Λύσανδρου στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο ήταν ο 19χρονος Καττιρτζής και στα άκρα της επίθεσης οι 22χρονοι Κόρμπου και Μαιόλι. Η ενδεκάδα πλαισιώθηκε από τον 28χρονο Μάγιερ, τον 29χρονο Μαρκίνιος και τον 39χρονο Ελ Αραμπί.

Σαφώς σε ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ από αυτό που είχαμε  συνηθίσει σε μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής περιόδου. 

ΑΠΟΕΛ43

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Χάρη Θεοχάρους:

Γιώργος Γεωργίου