Τα γάντια πάνε στον…

Τα γάντια πάνε στον…

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά ερωτήματα στο ΑΠΟΕΛ το οποίο θα καλεστεί να απαντήσει ο Γκαρσία ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Πάφο. Και μάλιστα το ερώτημα θα έχει μόνιμη απάντηση αν ο Μπέλετς μείνει εκτός για τόσο μεγάλο διάστημα όσο δείχνει ο τραυματισμός του. 

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η τρέχουσα περίοδος ολοκληρώνεται σε έναν μήνα και ο χρόνος αποθεραπείας του είναι παρόμοιος. Έτσι για τους επόμενους κρίσιμους αγώνες, η ενδεκάδα θα ξεκινά είτε με το όνομα του Pereira είτε με το όνομα του Ανδρέα Χριστοδούλου. 

Καρυπίδης για Γκαρσία: "Είναι πολεμιστής, του αρέσουν τα δύσκολα"

Ο νεαρός Βραζιλιάνος πήρε τις ευκαιρίες του στην αρχή της σεζόν πριν αντικατασταθεί από τον Μπέλετς. Ο Χριστοδούλου δεν έχει αγωνιστεί ακόμα όμως δεν παύει να είναι ένας τερματοφύλακας σε μια ηλικία που κουβαλά εμπειρία και η επιλογή για το ποιος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, την Κυριακή απέναντι στην Πάφο δεν θα είναι εύκολη.