Τα παιχνίδια που γουστάρουν

Τα παιχνίδια που γουστάρουν

Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε «αιώνιο» ντέρμπι. Όπως υπάρχουν και πολλοί που όχι μόνο είναι «μπαρουτοκαπνισμένοι» αλλά κουβαλούν και παράσημα από κάποιους τέτοιους αγώνες. 

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Όπως για παράδειγμα, οι Σωτηρίου, Σατσιάς, Ντάλσιο, Μάγιερ, Λαίφης. Παίκτες δηλαδή που έχουν σκοράρει απέναντι στον «αιώνιο» και γνωρίζουν πολύ καλά την σημασία αυτού του επιτεύγματος. Με βάση και τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντάλσιο στο Kerkida, όταν απάντησε «εγώ ξέρω, ο Νανού όχι» φαίνεται ότι στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ έχουν ήδη πιάσει δουλειά για να προετοιμάσουν και τους υπόλοιπους για τις πολλές διαστάσεις του αγώνα της Κυριακής.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής SUPER MONDAY:

kerkida.net team