Το μεταγραφικό παράθυρο Ιανουαρίου στο ΑΠΟΕΛ ήταν διαχρονικά μια πολύ ενεργή και ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδος. Και ως συνήθως εξαντλούσε όλες τις προσθήκες που δικαιούτο. Και τις τέσσερεις. Φέτος για πολλούς και διάφορους λόγους (κυρίως οικονομικούς) το ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανακοινώσει ούτε και μια μεταγραφή.
Βεβαίως η μη ανακοίνωση της πρώτης αποτελεί θέμα τυπικής διαδικασίας αφού αναμένεται η άρση του εμπάργκο και αμέσως μετά θα υπάρξει η παρουσίαση του Ιρανού. Από εκεί και πέρα ισχύει ότι είχαμε αναφέρει και προ μηνός.
Ότι δηλαδή προσθήκες καταλόγου Α θα γίνουν μόνο με αποχώρηση. Πχ Φετφατζίδης με Μεχρί. Πολύ πιθανό η επόμενη αποχώρηση να αφορά στον Σαρφό. Αν όντως το ενδιαφέρον από το Κουβέιτ γίνει επίσημο (πιθανόν να αφορά 6μηνο δανεισμό) τότε ανοίγει η πόρτα και για την απόκτηση επιθετικού.
Θυμίζουμε ότι οι γαλαζοκιτρινοι είναι σε συζητήσεις και για την προσθήκη αριστερού ακραίου αμυντικού καταλόγου Β´.
Έχουν απομείνει 5 μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής και προβλέπουμε ότι το ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρινων δεν αποκλείεται να μας κρύβει και εκπλήξεις.