ΤΡΕΙΣ παλαίμαχοι απαντούν: "Τι σημαίνει για εσένα το ΑΠΟΕΛ;"

Close
ΤΡΕΙΣ παλαίμαχοι απαντούν: "Τι σημαίνει για εσένα το ΑΠΟΕΛ;"

Επ’ ευκαιρίας των εορτασμών των 93 χρόνων του ΑΠΟΕΛ, το kerkida.net επικοινώνησε με τρεις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κώστας Φασουλιώτης, Πέτρος Χατζηθωμάς και Παναγιώτης Μαραγκός μας απάντησαν στο ερώτημα “Τι σημαίνει για σένα,  ΑΠΟΕΛ;”. Τρεις άνθρωποι που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην ιστορία της ομάδας, μας περιγράφουν με λίγα λόγια τι σημαίνουν για αυτούς αυτά τα πέντε γράμματα.

Κώστας Φασουλιώτης: “Θρησκεία… Τεράστιος σύλλογος με ιστορία, με τρόπαια. Συγχαρητήρια σε όσους ίδρυσαν το σωματείο και το μεγάλωσαν. Τόσα χρόνια ιστορίας και επιτυχιών δείχνουν το μεγαλείο της ομάδας”

Πέτρος Χατζηθώμας: “Για εμάς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και για μένα ειδικά που έπαιξα 17 χρόνια και δεν άλλαξα ομάδα το ΑΠΟΕΛ είναι η ζωή μας. Είναι όλη μέρα στη σκέψη μου αυτή η ομάδα. Έχουμε γίνει ένα με την ομάδα. Επειδή η ομάδα αυτή μας δίνει τόσες πολλές χαρές είναι κάτι πολύ σημαντικό για τη ζωή μας. Ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι”.

Παναγιώτης Μαραγκός: “Για εμάς το ΑΠΟΕΛ είναι η δεύτερη μας οικογένεια, είναι ο φάρος μας, η ομάδα μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που προσφέραμε να γραφτεί αυτή η ιστορία. Η ιστορία δεν τελειώνει. Συνεχώς θα προστίθενται νέες σελίδες, διότι υπάρχει όραμα και υπάρχει κόσμος που το υλοποιεί. Είμαστε περήφανοι που βάλαμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι”.