ΤΡΙΑ τεστ για Savic/Αφήνουν υπονοούμενα οι Σέρβοι/ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Close
ΤΡΙΑ τεστ για Savic/Αφήνουν υπονοούμενα οι Σέρβοι/ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θετικός, αρνητικός, θετικός... Σε τρία συνολικά τεστ για κορωνοιό έχει υποβληθεί με την επιστροφή του στην Κύπρο ο Σάβιτς. Τα δύο, το 1ο και το 3ο, έδειξαν πως ο Σέρβος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ είναι θετικός και το ενδιάμεσο- έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του ποδοσφαιριστή- ήταν αρνητικό.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Στη Σερβία αργά το βράδυ του Σαββάτου αναφέρονται στα ΤΡΙΑ τεστ αφήνοντας υπονοούμενα για την γνησιότητά τους, για τα δύο που βγήκε θετικός ο συμπατριώτης τους.

Οι Κύπριοι συνωμοτούν εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Red Star;... ρωτάει η ιστοσελίδα hotsport.rs

Παρόμοια η αναφορά και από την b92.net και άλλες ιστοσελίδες του Βελιγραδίου, φιλικά προσκείμενες στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι σημειώνουν την σωστή πληροφορία πάντως ότι ο Σάβιτς όντως έκανε τρία συνολικά τεστ γιατί αμφιβήτησε το πρώτο.

Πάντως αν συνδυαστεί το τι έχει συμβεί στα τεστ που υποβλήθηκε στην Κύπρο με τα όσα προηγήθηκαν προ ημερών στην Σερβία πρόκειται σαφώς για μία ξεχωριστή περίπτωση η οποία λογικά απασχολεί τους επιδημιολόγους. Το φαινόμενο Σάβιτς χαρακτηρίστηκε ως περίεργο και στην χώρα του όταν είχε βρεθεί θετικός λίγο μετά την μέρα που πανηγύρισε το πρωτάθλημα ο Ερυθρός Αστέρας έχοντας μάλιστα "χρεωθεί" πως αυτός κόλλησε παίκτες και παράγοντα της ομάδας. 4-5 μέρες μετά ξαφνικά και ενώ αυτός και η γυναίκα του ήταν θετικοί... ανακοινώθηκε πως τελικά το ξεπέρασε και σε νέα τεστ ήταν αρνητικός.

Είναι δηλαδή η δεύτερη φορά που ο Σέρβος ποδοσφαιριστής εμφανίζει και θετικά και αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ που υποβλήθηκε μέσα σε ελάχιστα 24ωρα.

Προφανώς τον λόγο έχουν τώρα οι ειδικοί...

ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ