Τσίκινης/Η φάση του 88΄-Ανάλυση

Close
Τσίκινης/Η φάση του 88΄-Ανάλυση

Προκύπτουν ορισμένες επίμαχες φάσεις από το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια στο κύπελλο. Με βάση όμως τα στιγμιότυπα ο συνεργάτης μας πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, κρίνει πως μόνο μία αξίζει σχολιασμό. Είναι η φάση του 88΄όταν ο ΡΕΦ Βασίλης Δημητρίου σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Μπεν Σαχάρ.

Νέα πλατφόρμα Parimatch - Νέα εμπειρία στοιχήματος

Τα όσα μας είπε ο Ηρακλής Τσίκινης

"Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι μπροστά και πάει προς την μπάλα ακολουθούμενος από τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ ο οποίος προσπαθεί να κερδίσει την μπάλα. Χαμηλά δεν υπάρχει καμία επαφή. Με τα χέρια ίσως να υπάρχει μία ελαφριά αλλά ανεπαίσθητη επαφή χωρίς να φαίνεται ότι υπάρχει κάποια ξεκαθαρη παράβαση καθώς η πτώση του αμυντικού δεν οφειλόταν στην επαφη που ειχε με τον επιθετικό. 
Ο διαιτητής βιάστηκε και σφύριξε ενώ ο επιθετικός παίκτης ήταν στο τελευταίο touch. Ο διαιτητής ενόψει του ότι δεν υπήρχε ξεκαθαρη παράβαση θα έπρεπε να αφήσει να τελειώσει η φάση και αν σημειωνόταν τέρμα τότε το ΒΑΡ θα έπρεπε να ελέγξει (APP) κατά πόσο πριν από το τέρμα υπήρξε κάποια παράβαση. Στο έλεγχο εάν  το ΒΑΡ  έκρινε ότι υπήρξε μία ξεκάθαρη παράβαση πριν το τερμα τότε θα έστελνε τον διαιτητή σε OFR για να το ελέγξει και ο ίδιος και ανάλογα με αυτά που θα του παρουσίαζαν θα αποφάσιζε".

δδδδδ