Ύψος στην άμυνα, ταχύτητα στην επίθεση

Ύψος στην άμυνα, ταχύτητα στην επίθεση

Η πρώτη παρουσία των δυο νέων αποκτημάτων του ΑΠΟΕΛ, στην αποστολή με την Δόξα δείχνει ότι οι δυο νεαροί Βραζιλιάνοι, έχουν πλέον φτάσει στο επόμενο βήμα προετοιμασίας και ενσωμάτωσης με την ομάδα.

Σιπριάνο και Μαιόλι ήρθαν για να προσθέσουν επιλογές και ποιότητα αφού πρόκειται για δυο παιδιά που το scouting team του ΑΠΟΕΛ έκρινε ότι αξίζουν για να έρθουν και να βοηθήσουν.

Ο…γιγαντόσωμος Σιπριάνο μετά και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Κρέσπο, μπαίνει ως λύση στο κέντρο της άμυνας εκεί όπου το ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή δημιουργει από πλευράς ύψους κάτι που δεν είχε ποτέ προηγουμένως. Τρεις δηλαδή παίκτες που αγγίζουν τα δύο μέτρα (μαζί με Ντβάλι και Πέτροβιτς).

Από την άλλη, ο σχετικά κοντός (1,75 εκ) αλλά ταχυδύναμος Μαιόλι, αναμένει και αυτός όπως και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, την πρώτη του ευκαιρία. Πάντως στο γήπεδο της Δόξας, οι δυο Βραζιλιάνοι έγιναν πόλος έλξης για τους μικρούς ΑΠΟΕΛίστες. *ΦΩΤΟΣ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ

Γιώργος Γεωργίου