Αναφέρονται για... έκπληξη που ετοιμάζει ο Κορμπεράν με τον Απόλλωνα

Αναφέρονται για... έκπληξη που ετοιμάζει ο Κορμπεράν με τον Απόλλωνα

Έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του gavros.gr. Ετοιμάζει έκπληξη ο Κορμπεράν... όπως γράφουν.

Το πράγμα είναι απλό. Ο Ολυμπιακός πάει στη Λευκωσία (θυμίζουμε, εκεί θα γίνει το ματς του Ολυμπιακού την Πέμπτη), ‘καθαρίζει’ από το πρώτο ματς την πρόκριση και επιστρέφει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, έχοντας πάρει προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Απλό είπαμε; ΟΚ, όχι τόσο. Ο Ολυμπιακός καλείται άμεσα να αλλάξει την εικόνα του και να δείξει ότι είναι σε ανοδική πορεία, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να κάνει από την Πέμπτη κιόλας, μεγάλο βήμα πρόκρισης, απέναντι στην ομάδα της Κύπρου… Στην οποία ετοιμάζει κάτι… ιδιαίτερο.

Ο Κορμπεράν δουλεύει σε κάτι… διαφορετικό, αυτές τις ημέρες. Και αν ακολουθήσει αυτό το πλάνο, σίγουρα θα συνιστά έκπληξη, ως προς αυτά τα οποία έχουμε δει εδώ και λίγο καιρό, από την ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλά στο μυαλό του. Τα επεξεργάζεται καθημερινά, τα δουλεύει και προσπαθεί να τα βάλει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με όσο το δυνατόν πιο εύκολο τρόπο γίνεται. Να μην… μπερδέψει το πράγμα και να μη δημιουργήσει περαιτέρω δυσκολίες, στην ομάδα του, ενόψει των αγώνων, για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει σχεδιάσει κάτι ιδιαίτερο. Το αν θα το δούμε από το 1’ ή μέσα στο ματς, μένει να φανεί. Για να είμαστε 100% σωστοί και επειδή ο Κορμπεράν κάνει καθημερινά δοκιμές και επί τοις ουσίας γνωρίζει μέρα με τη μέρα καλύτερα την ομάδα του, ενώ την προετοιμάζει, για τα ματς με τον Απόλλωνα, εάν το πλάνο αυτό υλοποιηθεί, θα είναι έκπληξη. Και για τον Απόλλωνα, αλλά και για εμάς… Περισσότερα… προσεχώς.

ΜΕΝΕΙ να δούμε ποια είναι η έκπληξη που ετοιμάζει ο πρώην προπονητή της Δόξας Κατωκοπιάς και του Ερμή Αραδίππου!

5ξ7υ6ξ

3T3TT3