Αντίδραση... Απόλλωνα, τα πολλά θετικά και ο "πονοκέφαλος"!

Αντίδραση... Απόλλωνα, τα πολλά θετικά και ο "πονοκέφαλος"!

Νίκη μεγάλης ώθησης τόσο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά!

Ο Απόλλωνας πήρε ντέρμπι μετά από τις 26 Σεπτεμβρίου όταν και κέρδισε την συμπολίτισσα ΑΕΛ. Το βάρος ήταν αρκετά μεγάλο στο Κολόσσι, οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν χαρακτήρα, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του μεγάλου ντέρμπι και δικαιούνται να χαμογελούν.

Ένα ντέρμπι που έδωσε... πράγματα στον Τσόρνιγκερ αλλά και έναν "πονοκέφαλο". Το τελευταίο αφορά τον Αλεσάμι ο οποίος τραυματίστηκε και με συνδυασμό τον παροπλισμό του Χαμάς λόγω τιμωρίας θα προβληματιστεί για το ποιος θα είναι ο "εκλεκτός" του αριστερού άκρου στον επόμενο αγώνα με την Πάφο. Ευχή στον Απόλλωνα ο Νορβηγός να μην έχει κάτι το σοβαρό.

fsdf

Πέραν από το... αρνητικό, υπήρξαν πολλά θετικά όπου ο Γερμανός μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Η απόδοση των Νταμπό και Γιάνγκα που εκτέλεσαν κατά γράμμα τις οδηγίες για πίεση. Έβαλαν δύσκολα στην "πράσινη" άμυνα, ο Γάλλος είχε συμμετοχή στο 1-0, ο Γιάνγκα πέτυχε το σημαντικό 2-0 που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη.

gfhfghfghfhhhhfgh

Ο κορυφαίος Γιοβάνοβιτς που δείχνει σ' ακόμη ένα ματς πόσο σπουδαίος τερματοφύλακας είναι. Ο Σέρβος κράτησε... τον Απόλλωνα στο μηδέν και σίγουρα είναι μέσα στους MVP του ντέρμπι. Την καλύτερη του εμφάνιση από τον καιρό που ήρθε στον Απόλλωνα έκανε ο Ίλιεφ. Ανταποκρίθηκε θετικά ο Χάμπος σε ρόλο στόπερ, ξανά θετικό το πρόσημο για Ντανίλο. Σταθερά στους κορυφαίους οι Κολ και Ρομπέρζ. Πάλεψαν αρκετά οι δύο ακραίοι αμυντικοί, Μαυρίας και Χαμάς. Θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ο Ζράντι θα επιστρέψει σύντομα στα γνωστά του στάνταρ απόδοσης.

Πλέον άπαντες επιστρέφουν... στο "Apollon Columbia" χαμογελαστοί και ήρεμοι. Μπορούν να δουλέψουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τον επόμενο πολύ δύσκολο αγώνα στο "Στέλιος Κυριακίδης".

tyfjtyj