Απάντησε... χωρίς να απαντήσει για τη νέα σεζόν ο Ματσίν

Απάντησε... χωρίς να απαντήσει για τη νέα σεζόν ο Ματσίν

Μιλώντας στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τον Οθέλλο, ο Πάμπλο Ματσίν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον Απόλλωνα. Απάντησε, αλλά χωρίς να δώσει κάποια ουσιαστική απάντηση ο Ισπανός κόουτς... 

enter " "

  • «Παιχνίδι είναι, θέλει όρια»
  • «Απαγορεύεται η συμμετοχή από ανήλικα πρόσωπα κάτω των 18 ετών».
  • www.safergambling.gov.cy
  • «Η Meridian κατέχει άδεια Κλάσης A και Β από την ΕΑΣ με αριθμούς άδειας A013 και B009

Για το παιχνίδι: 
"Σήμερα παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνιδι, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο που ήταν εδώ, νιώσαμε την υποστήριξη του. Χαίρομαι που μπορέσαμε να τον κάνουμε χαρούμενο με αρκετά γκολ".

" Η πραγματικότητα είναι ότι θα μας άρεσε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία και να παίζουμε με τους δυνατότερους αντιπάλους και να διεκδικούσαμε τίτλους".

"Χαίρομαι για τους παίκτες μου που δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια..."

Για τη νέα σεζόν και το μέλλον του:
"Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει τα πάντα τη νέα σεζόν, για να συνεχίσουμε στο πιο ψηλό επίπεδο. Τώρα είναι η στιγμή για να κάνουμε την ανάλυση μας και θα δούμε για το πώς θα εξελιχθεί η νέα σεζόν".

Στη διάσκεψη Τύπου: 
"Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο δείξαμε επαγγελματισμό. Υπερασπιστήκαμε την ιστορία και τη φανέλα του συλλόγου. Η πραγματικότητα είναι ότι αξίζαμε περισσότερα και να είμαστε στους πρώτους έξι".

"Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη και θα επιστρέψουμε στην διεκδίκηση των τίτλων να και θα είναι δύσκολο διότι υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, δυνατές οικονομικά". 

"Δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν. Εγώ θα κάνω τις εισηγήσεις μου. Η διοίκηση θα αποφασίσει, έχει παίκτες που έχουν συμβόλαιο".

Δεν άξιζαν περισσότεροι νεαροί παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής; 
"Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν προς το τέλος οι Σάββας και Κόρεν επειδή είχαν υποχρεώσεις με την ομάδα των νέων. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, για να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και αξιοκρατικά επιλέγουμε ποιοι θα είναι είναι στην ενδεκάδα".

"Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Απόλλωνα, θέλαμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο, να παίρνουμε νίκες και όσοι ποδοσφαιριστές άξιζαν πήραν τις ευκαιρίες". 

Σας είπε ο πρόεδρος αν θα συνεχίσετε ή θα χωρίσουν οι δρόμοι σας στη συνάντηση;
"Συζητήσαμε διάφορα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα".

enter