Πολλά ακούγονται για τα οικονομικά του Απόλλωνα και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Ο αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, ο οποίος ανέφερε στην σημερινή δημοσιογραφική:

"Είναι η πιο δύσκολη χρονιά οικονομικά, όμως όπως κάναμε κάθε φορά θα τα φέρουμε εις πέρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν είχαμε κέρδος από την Ευρώπη. Άρα δεν είναι μόνο αυτές οι χρονιές. Επειδή πέρσι ήμασταν εκτός των στόχων μας ήταν και η αποζημίωση των παικτών. Κάναμε κι εμείς τα λάθη μας αλλά οι παίκτες του Απόλλωνα είναι…κακομαθημένοι. Δεν είναι συνηθισμένοι να μένουν ένα με ενάμιση μήνα απλήρωτοι. Ο Μπακένγκα έχει στείλει γράμμα στη ΦΙΦΑ κι όχι προσφυγή. Μιλήσαμε με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή και θα βρούμε λύση και γι’ αυτό το πράγμα”.
Ακολούθως απάντησε για την φορολογία και το χρέος του Απόλλωνα:
“Υπήρχαν οφειλές από την πρώτη Ιανουαρίου 2007. Σε αυτά ο Απόλλωνας είναι συνεπέστατος. Είμαστε σε διαβουλεύσεις με το κράτος για να ξεπληρώσουμε πιο γρήγορα αυτές τις υποχρεώσεις μέσω του στοιχήματος. Όχι μόνο εμείς αλλά όλες οι ομάδες. Είναι κρίμα να δίνονται στο ποδόσφαιρο 1.7 εκ. τον χρόνο και τώρα μπήκε το νέο…φρούτο η Επιτροπή Δεοντολογία που πληρώνεται από την κάθε έρευνα που κάνει και στο τέλος μένει ένα μικρό ποσό για τις ομάδες”.